kommentar 1

En i sanning baroque* upplevelse

I Gamla Teatern i Vadstena spelas just nu en förtrollande föreställning. En ljummen sommarnatt där allehanda oknytt kryper i snåren och man kan få för sig vad som helst (speciellt med hjälp av några glas gott vin, måhända), återskapas på de knarriga gamla tiljorna med hjälp av tre utomordentliga sångare och fransk barockmusik. Skickliga musikanter på gamla instrument, teaterns orginalkulisser, dans och krumsprång, livlig mimik och uttrycksfulla gester transporterar publiken till en 1600-talsträdgård i Îles-de-France. Det är roligt och vackert!

Om ni har vägarna förbi – försök få biljetter! Läs allt om föreställningen här.: Les Grandes Nuits

* Barock = befängdorimliggalenbesynnerligunderligtokigabsurdgrotesk

1 kommentar hittills

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s