kommentar 0

Vårt kära bibliotek

Här i min lilla stad (som jag flyttade till för ca 1 år sedan) har man nära till allt – till biblioteket kommer man på 5 minuter. Suveränt! Det är tillgängligt från kl 0700 till 2200 alla dagar genom ”meröppet”. Bibliotekskortet + en kod fungerar som nyckel när personalen inte är där. Vilket dessutom innebär att man kan spara in kostnaden för eget bredband!

Jag ska delta litet flitigare i aktiviteterna där i höst. I slutet av augusti börjar det med bokcirkeldiskussion av ”Doktor Glas” av Söderberg + ”Gregorius” av Bengt Ohlsson + ”Mordets praktik” av Ekman.

Kan bli kul!

Sparat under:övrigt

Om författaren

Publicerat av

Pensionerad tekniker bosatt i den charmerande lilla staden Vadstena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s