kommentarer 2

Libreria Acqua Alta

Jag har som synes uppgraderat mitt hem i cyberrymden. Förmodligen har allt ändrande hit och dit  varit förbryllande för dem som tittat in under tiden och det blir nog fler justeringar; jag är inte klar med länklistan.

Hoppas att ni ska tycka om nya Stänk & Flikar!

Jag firar det nya utseendet med att presentera den mest spektakulära bokhandel jag har sett; hittade den när jag var i Venedig i januari. Den är charmig, rörig, labyrintisk, fuktig (som så mycket i Venedig), välkomnande och välförsedd med veneziana; inrymd i ett gammalt hus mellan en smal gränd och en kanal med ingång från båda håll. Ägaren har garderat sig mot högvatten (acqua alta) genom att packa en massa böcker i båtar.
;-p

Några länkar: Karta mm, sida om bokbutiker i Venedig

Fler bilder hittar man om man bildgooglar på ”libreria acqua alta”.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s