kommentar 0

Grovkornig brukspoesi

På min arbetsplats finns 25 män, ingenjörer, elektriker och mekaniker och två kvinnor. Efter en del vänskapligt gnabb lyckades vi lägga beslag på avdelningens ena toalett för oss själva. (Den andra har sk pissränna!)

Dasskontroversen trappades upp när herrarna installerade musik på sin toa. Hmm… ett gravt fall av könsdiskriminering menade undertecknad på ett morgonmöte. – Idag har vi fått musik också! Och följande rara dikt på insidan dörren:

Ännu ett bevis på poesins förmåga att bilägga konflikter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s