kommentar 1

Nytt bokpaket

Gunnar Hardings 3 volymer om den engelska romantiken, Anne Carsons diktsamling The beauty of the husband (jag tyckte mycket om Autobiography of red), 2 Jeanette Winterson, en Horace Engdahl, den underbara Ankomsten av Shaun Tan, Glashussplitter av Sarah Kirsch …

Ankomsten kastade jag mig över direkt. Den lever upp till alla goda omdömen jag har läst –  en bok som man vill ge till någon man tycker mycket om. Sarah Kirsch’ dikter har jag läst nu på morgonen – jag återkommer om dem. Rekommenderade av flera, bl. a. Ingrid.

Sparat under:övrigt

Om författaren

Publicerat av

Pensionerad tekniker bosatt i den charmerande lilla staden Vadstena

1 kommentar hittills

  1. Vilket härligt bokpaket! Sarah Kirsch… ja, hon är så bra, så bra…. Shaun Tans bok ska jag minsann se till att läsa- den verkar så fin….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s