kommentar 0

Julklappsböckerna

Min familj presentade en rad intressanta böcker – vi brukar inte skicka julklappar till varandra, bara till barnen. Desto roligare när man blir överraskad!

Camilla Läckberg för sömnlösa nätter av pappa och Tranströmer i inbunden upplaga av mamma (jag anade faktiskt detta så jag hade bara köpt pocketupplagan själv). Maryse Condé – äldsta brorsan prickar som vanligt helt rätt. Morgon i Jenin från syster är lockande. ”Aldrig tidigare har jag läst en så fascinerande roman om Palestina och Israel” – tycker Henning Mankell på omslaget.

Richard Dawkins Illusionen om Gud började jag med direkt. Både plus och minus, jag tror att det är en bok som inte lämnar någon oberörd eller utan invändningar. T.o.m. en nästan 100%-ig ateist som jag blir litet tveksam till hans kategoriska sätt att resonera. Jag återkommer till den.

Sparat under:övrigt

Om författaren

Publicerat av

Pensionerad tekniker bosatt i den charmerande lilla staden Vadstena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s