kommentarer 5

Semesterläsning

Vilket ambitiöst projekt ska man hänge sig åt i sommar? – Jag tror 1300-talet får vänta ett tag på ny inspiration. Jag lyssnar på Kulturradion från 2/5 – Dostojevskis Bröderna Karamazov kanske! Så många gånger har jag försökt men fastnar halvvägs. Inte så att den är tråkig eller dålig, nej, men den är så fulladdad med allt, livet, döden, kärleken, osv. Man blir matt efter ett tag. Men kanske det är dags nu?

Har ni något semesterprojekt?

5 kommentarer

 1. bai

  Eg har også tenkt å lese fleire klassikarar i sommar. Brødrene Karamasov las eg for nokre år sidan, men eg har lyst til å lese meir russisk og internasjonal eldre litteratur.

  Gilla

  • Mästaren och Margarita kanske? – En bok som jag gillar mycket för den halsbrytande fantasin och de absurda scenerna, men jag tror inte att jag kan säga att jag förstår den. Fascinerande läsning i alla fall.
   Eller Anna Karenina. Jag läste den i tonåren och grät över Annas olyckliga kärlekshistoria.

   Gilla

 2. Jag tänker läsa Brott och straff, Vredens druvor och Boktjuven.
  Bland mycket annat som Henry James Washington Square;
  Willa Cather, The Professor´s Daughter.
  Och Gillian Flynn, Dark Places.
  Sedan är nog sommarfen slut…

  Gilla

 3. Jag ser verkligen fram emot sommaren för då ska jag läsa skönlitteratur helt enkelt! :) Det ska bli så skönt och roligt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s