kommentarer 3

Litet bloggstatistik!

Jag har roat mig med att räkna på vad mina läsare gillar – jag har inte så många läsare, ganska få, men jag är så glad att ni hittar hit. Det är fantastiskt att veta att det finns någon på andra sidan skärmen, även om jag mest skriver för att roa mig själv!

Resultatet förvånar litet:

  • Bland de 100 mest lästa inläggen handlar 33 om lyrik. Men räknar man antal besök till de sidorna är 61% till lyrikinläggen. De lyrikintresserade är alltså kraftigt överrepresenterade bland mina läsare.
  • Precis som förra gången jag räknade, är intresset för Odysséen överväldigande. 40% av besöken är till de 5 sidor som handlar om Homeros odödliga (mycket levande!) verk. Även om många är pliktläsare (skolprojekt!) tror jag att den gamle diktaren skulle ha känt sig mycket lycklig om han hade vetat detta!

(Jag har bara räknat med de besök som är till specifika sidor – inte dem som är till startsidan allmänt)

Det verkar som om Stänk & Flikar kommer att handla mycket om poesi den närmsta tiden framåt – det är inte egentligen planerat. Ingen nedvärdering alls av andra genrer finns i detta. Det är bara så att jag för närvarande har svårt att fokusera på att läsa romaner, jag tappar hela tiden tråden och intresset. – Varför det är så vet jag inte. Dock läser jag historia och litteraturhistoria – och lyrik! Det kan nog ge utdelning i blogginlägg det också.

Sparat under:övrigt, POESI

Om författaren

Publicerat av

Pensionerad tekniker bosatt i den charmerande lilla staden Vadstena

3 kommentarer

  1. Pingback: Gott Nytt 2012! | Stänk och flikar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s