kommentarer 2

Snart radiocirkeldags igen!

I mars drar Sveriges Radios bokcirkel igång igen – med en bok och läsargrupp som nog kommer att locka många intresserade lyssnare: Murakamis Fågeln som vrider upp världen; Lars Gustafsson, Babben Larsson och Johanna Thydell diskuterar! Så bra – jag tyckte att det var en svår bok men mycket fascinerande. Hoppas bara att Lyckebybiblioteket kommer att ha sin parallellcirkel IRL – det var så mysigt i med Jane Eyre i höstas.

Läs mer här!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s