kommentar 0

Brasklapp …

De, som till äventyrs hittar hit, märker att  den här bloggen uppdateras ganska sporadiskt. Trots alla goda föresatser och att skrivlust och idéer faktiskt finns blir det inte så sprudlande. Jag vill skriva av lust och tänker inte börja känna mig stressad. Jobbar heltid, blir trött, skriver långsamt, etc. Men det kommer att bli bättre när höstmörkret faller, absolut!

En hel del intresse ägnar jag åt era bloggar och det har jag stor behållning av. Och de besök jag ändå får, blir jag ju mycket glad för!

För att råda bot på en brist – att skriva om mina läsupplevelser – har jag öppnat en ny blogg: Vind. Tanken är att det ska gå lätt och snabbt att med korta inlägg och citat skapa en bok-journal. Välkomna dit och kommentera gärna!

Min tredje blogg ”BRUS” (fd ”ordmusik”) innehåller bara RSS-flöden till Er andra. Och det var en bra idé – jag får snabb överblick över de bloggar jag helst läser. Där ska också bli en fyllig länklista så småningom. Alltså inga länkar här i stänk och flikar.

Just nu läser jag Adonis – det borde bli ett inlägg så småningom!

Sparat under:övrigt

Om författaren

Publicerat av

Pensionerad tekniker bosatt i den charmerande lilla staden Vadstena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s